Gå direkte til indhold

Itm8 hjälper dig att skapa din roadmap för digital framgång

lästid I minuter: 2

Vill du digitalisera din verksamhet och bli mer konkurrenskraftig på din marknad? Då behöver du en roadmap som visar hur du kan nå dina mål med IT-lösningar. Itm8 har erfarenhet av att ta fram roadmaps för olika organisationer och behov. Läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig.

Det sitter många personer i ledningsposition på medelstora bolag i Sverige som har en vision om att deras bolag ska bli mer digitaliserat och konkurrenskraftigt på sin marknad. Men många gånger saknas en tydlig plan för hur de ska nå sin vision, vilka IT-lösningar de ska använda, eller hur de ska finansiera och genomföra sina IT-projekt. Känner du igen dig? Då är du inte ensam.

Vi på Itm8 vet hur utmanande det kan vara att digitalisera sin verksamhet. Det kräver både vision, strategi och genomförande. Därför vill vi dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig som vill ta din verksamhet till nästa nivå.

Ett kraftfullt verktyg

En roadmap är en plan som visar hur man når sina mål med IT-lösningar, både på kort och lång sikt. Den lägger grunden till att prioritera, budgetera och följa upp sina IT-initiativ och kan med fördel användas som ett kraftfullt verktyg i samverkan mellan dig som kund och Itm8. På så sätt säkerställer vi att vi har samma syn på er verksamhetsutveckling.

Vid ett uppdrag börjar vi med att analysera följande: 

  • verksamhetens situation
  • vilka mål som finns 
  • eventuella utmaningar 
  • vilka möjligheter som finns 

Tillsammans arbetar vi sedan med dig och dina nyckelpersoner i olika workshops där vi knyter samman era mål, visioner och strategier med konkreta initiativ som tar er framåt. Slutligen levererar vi en roadmap som är anpassad till er verksamhet, er bransch och er marknad.


Itm8 finns med er längs hela vägen


Vi hjälper er att genomföra de initiativ som framkommer i arbetet med er roadmap. Itm8 har ett brett utbud av IT-tjänster och lösningar som stödjer er i er digitala transformation. Vi kan också hjälpa er att hitta samarbetspartners, leverantörer och finansiärer för era digitaliseringsprojekt.

Några av fördelarna med att anlita Itm8 för din roadmap är:

  • Du får en plan som är anpassad till din verksamhet, din bransch och din marknad
  • Du får hjälp att genomföra de initiativ som framkommer i roadmaparbetet
  • Du får ett kreativt och professionellt angreppssätt
  • Du får tillgång till såväl strategisk som teknisk kompetens
  • Du får en bra grund för samverkan mellan dig och Itm8

Med Itm8 som partner får du någon som förstår kopplingen mellan dina mål för framtiden och vad vi behöver göra idag för att uppnå dessa mål tillsammans. Om du vill veta mer om hur Itm8 kan hjälpa dig att ta fram din roadmap, kontakta oss idag. 

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?