Gå direkte til indhold

itm8 hjälper dig att enkelt navigera din IT-miljö

Vi på itm8 är din ultim8 kompass ute i det digitala landskapet! Vi har ett brett nätverk av konsulenter och stort utbud av IT-produkter, håndvara, licenser och tjänster. Läs mer om våra tjänster på vår hemsida.

Tjänsteportalen (APL)

APL är en molnbaserad plattform som erbjuder lösningar för att automatisera och effektivisera arbetsflöden inom IT, HR, kundtjänst, säkerhet och mycket mer. Med några enkla klick kan du enkelt lägga en beställning eller rapportera en felanmälan och följa varje steg i processen, med tryggheten att ingenting glöms bort.

IT-service

Beställ hårdvara

Beställ all din hårdvara hos oss och var säker på att din teknikinvestering är i goda händer. Säg adjö till stress och osäkerhet – låt oss ta hand om allt åt dig. I vår webshop beställer avtalskunder smidigt datorer och tillbehör.

E-shop | Hårdvara

Beställ mjukvara

itm8 Marketplace erbjuder ett brett urval av molntjänster från våra leverantörer. Ni kan enkelt konsumera tjänster och anpassa antalet licenser efter era behov. Med itm8 säkrar ni era programvaruinköp och får sömlös integration och pålitlig support för att maximera effektiviteten.

E-shop | Mjukvara

itm8 alert

itm8 Alert

En kostnadsfri tjänst som ger er övergripande kontroll och förvaltning över er verksamhets service- och supportavtal. Här finner ni inköpta produkter, vad som behöver förnyas och tas bort samt ekonomisk översikt vad er produktionsmiljö kostar i service över exempelvis en månad eller årsperiod, vilket gör det mycket enklare att budgetera samt planera nödvändiga förändringar. Ett komplett verktyg där ni själva har möjligheten att lägga in produkter, byta namn och lokalisation.

Gå till itm8 Alert

Våra skrivartjänster

Dokumenthantering är idag ett av de mest prioriterade områdena där företag vill digitalisera sina processer och därmed behöver digitisera de dokument man använder sig av. Genom att skanna allt som kommer in till företaget kan man lägga allt i ett dokumenthanteringssystem som gör allt sökbart och lättillgängligt för medarbetare, slut på letandet i pärmar och där informationen endast finns fysiskt på ett ställe.

Service & Support

Print Manager

Förbrukning & tillbehör

Har du frågor? Hör av dig till oss.