Gå direkte til indhold

Endpoint Management

Få en modern, säker och mobil arbetsplats med Workplace The itm8 Way. Det moderna arbetssättet förändras i ljusets hastighet och arbetsplatsen måste följa med. Anställda vill ha möjlighet utföra sitt arbete på ett säkert sätt, på valfri enhet oavsett tid och rum.

Netvaerksydelse-Cisco

Obegränsad, men säker – den moderna arbetsplatsens utmaning

Behovet som nästan växt fram till ett krav från kunders verksamhet, att ta bort begränsningar på arbetsplatsens placering samtidigt som säkerheten ska vara på topp kan upplevas som en alltför stor utmaning. Uppdateringar och livscykelhantering på mobila enheter är bara två exempel av många som kan utgöra hinder i denna förändring.

Workplace
The itm8 Way

Med Workplace The itm8 Way tar vi hand om och löser utmaningarna med den moderna arbetsplatsen. Med vår breda kompetens erbjuder vi en arbetsplats som är modern, säker och mobil under hela livscykeln.

Vi har ett eget konfigurationscenter och eget finansbolag som smidigt hjälper till i genomförandet och vi har vår egen 24/7 användarsupport som ser till att era användare får den hjälp de behöver för att få hjälp med de eventuella problem som uppstår.
Itm8 tar ett helhetsansvar för drift och support av arbetsplats och klienter.

Naturligtvis hanterar vi hårdvara om sådan finns, men vår moderna lösning saknar sådana krav. Arbetsplatsen kan finnas i molnet, på kontoret eller i en mix.

iStock-1408517151

Get-Productive | Stay-Productive 

Get-Productive | Stay-Productive är nyckelord i erbjudandet, vi skapar en arbetsplats som ger de bästa förutsättningarna för produktivitet och vi kommer se till att den förblir så.

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.