Gå direkte til indhold

Modern Work

Söker ni den optimala plattformen för medarbetare att samarbeta och kommunicera i? itm8 levererar kundanpassade lösningar inom Modern Work och Employee Experience Platform (EXP).

Skapa framtidens digitala arbetsplats med oss

Den moderna arbetsplatsen är i ständig utveckling och vi är helt övertygande om att en digital modern arbetsplats är nyckeln till produktivitet, samarbete och kommunikation.

Det digitala arbetssättet med automatiserade processer ska hjälpa användarna och vara anpassade efter verksamhetens behov. Ansvaret för medarbetarnas upplevelse ligger nu delat på IT avdelningen, HR avdelningen och företagsledningen. Det vill säga vi måste tillsammans jobba för den bästa möjliga hybrida arbetsplatsen och att den möjliggör bättre affärer i slutändan. Medarbetarnas trivsel, upplevelse och potential har blivit en lika viktig fråga som kundernas upplevelse för företagets produkter och tjänster.

 

itm8_1000x1000_18

Katalysator för företagskulturen

itm8 är specialister på Microsoft 365 och att förädla plattformens tjänster. Microsofts koncept för en medarbetarupplevelse är att den ska föra samman information, kommunikation, kunskap och utbildning. En katalysator som får den egna företagskulturen att växa och bli stark. itm8 tar detta koncept vidare och vi arbetar primärt med tjänster som Viva, SharePoint, Microsoft Teams och Power-plattformen.

Vanligt scenario för företag idag

Ett gammalt intranät som inte används, epost skickas i mängder och används som en chatt, vissa men inte alla använder Teams för möten och projekt. Detta är ett vanligt scenario på företag idag.

Kommunikationsflödena är spretiga och det finns ingen samsyn på bästa arbetssätt. Företaget får helt enkelt inte ut värdet av sin investering med licenser och flytten till Microsoft 365. Produktiviteten har inte gått upp som tänkt.

itm8_1000x1000_41

Ökad produktivitet och engagemang

Engagemang och tillhörighet är viktiga faktorer för att de anställda ska trivas och stanna på företaget. Därför är det viktigt att erbjuda en enhetlig och gemensam plattform för kommunikation och information i ett verktyg som redan används dagligen (Microsoft Teams). En uppfräschning och ett nytänk gällande ett intranät och hur informationen kan nå medarbetarna. Ökad produktivitet och engagemang från de anställda.

Nästa steg

itm8 erbjuder snabba agila projekt som oftast börjar med behovsanalys och workshops. Leverans sker oftast av ett team av konsulter specialiserade inom hela 365 och Modern Work området. Anpassningar och utveckling i miljön kan göras av itm8s många utvecklare. Utrullning och användarengagemang skapas med den tekniska plattformen i samspel med våra experter inom User Adoption.

itm8_1000x1000_26

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Vælg fremtiden, vælg os

Lad os sammen skabe en arbejdsplads, der er klar til fremtidens udfordringer og muligheder. Vælg os som din partner i transformation, og lad os vise dig, hvad Modern Workplace kan gøre for dig. Velkommen til fremtiden for arbejde.