Gå direkte til indhold

Datawarehouse & Integration

Tjänsten Datawarehouse & Integration vänder sig till de som vill skapa värde av sin information.

Maximera potentialen med ett Datawarehouse

Med hjälp av ett Datawarehouse får verksamheten möjlighet att samla information till en källa som kan användas för att skapa nya tillämningar och slippa underhålla samma information på mer än ett ställe. Man kan säga att Datawarehouset är grunden för digitalisering, insikter och prediktion. Vi hjälper dig att agera på rätt fakta i stället för att bara gå på magkänsla.

 

Oftast finns information i olika format

Datakvalitet och möjligheten att koppla ihop informationen saknas för att skapa överblick och insikter. Samma uppgifter måste underhållas i flera system, vilket är både kostsamt och kan ge olika sanningar. Datakvalitet i de underliggande systemen kan även vara av låg kvalitét. Allt detta gör det svårt att skapa insikter och prediktion för välgrundade beslut.
itm8_1000x1000_4

Din partner för Datawarehouse och BI-lösningar

itm8 har metodik för hela processen innehållande design, implementation och förvaltning av Datawarehouse och BI-lösningar. Beroende på vart ni som kund befinner er startar vi i rätt steg i processen. Med ett Datawarehouse kontrolleras datakvaliteten i de underliggande systemen vid inläsning, informationen transformeras, aggregeras och berikas i Datawarehouset. Informationen kommer att utgöra grunden för digitalisering och BI-lösningar.

itm8: Expertis i Microsoft Azure och Power BI

itm8s datalager bygger på Microsoft Azure teknologi och har hög säkerhet. Vi har experter med lång erfarenhet av att bygga BI-lösningar med hjälp av Microsoft Power BI.

Våra experter får snabbt upp en lösning med ert data i en prototyp som ni kan testa av och anpassas efter era önskemål. Parallellt byggs Datawarehouset och alla integrationer. Erbjudandet levereras som ett DevTeam as a service.

itm8_1000x1000_40

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Er du klar til at tage skridtet med Copilot?

Hos itm8 står vi klar til at samarbejde med din virksomhed og hjælpe jer i gang med Microsoft 365 Copilot. Overvejer du mulighederne, søger du support, eller er du klar til at tage springet? Send os en forespørgsel, og en af vores specialister vil tage kontakt. Lad os sammen gøre din arbejdsdag mere intuitiv og effektiv.