Gå direkte til indhold

På itm8 bygger vi relationer

Även om tekniken utvecklas finns det en sak som består: det är människorna som driver utvecklingen av framtidens IT och morgondagens behov. Vi är mer än 1700 personer som arbetar tillsammans som en sann itm8.

Vi arbetar tillsammans för att nå itm8s affärsmål med hjälp av rätt IT.

Vill du bli en del av vårt team?

På itm8 prioriterar vi en djup förståelse för varje enskild medarbetare, deras mål, utmaningar och ambitioner. Vi anser att detta är avgörande för att kunna utveckla och erbjuda arbetsförhållanden som verkligen gör skillnad och bidrar till den enskildes professionella tillväxt.

När du blir en itm8, möts du av ett engagerat team av team8s, som arbetar nära tillsammans för att skapa en inspirerande och stödjande arbetsmiljö. Vi värdesätter öppen och pragmatisk dialog, eftersom vi vet att det är nyckeln till att förstå och tillgodose dina behov, och till att skapa de bästa arbetsförhållandena.

itm8_som_arbejdsplads_1

En riktig itm8

Vi är mer än 1700 anställda som tillsammans skapar en dynamisk och inspirerande arbetsplats, där vi alla är itm8s och dedikerade team8s som strävar efter att göra skillnad. Vår kultur präglas av en platt struktur, öppenhet och en informell ton, där alla har en röst och där vi värdesätter och firar våra framgångar tillsammans. Vi investerar i våra anställdas utveckling och välbefinnande, och erbjuder en mängd möjligheter för professionell och personlig tillväxt.

På itm8 drivs vi av en passion för teknik och en ambition om att skapa innovativa lösningar som gör en verklig skillnad för våra kunder och samhället i stort. Vi är stolta över att vara en del av itm8, och vi ser fram emot att välkomna dig.


En inkluderande arbetsplats

Vår vision är att bli den mest attraktiva arbetsplatsen för ambitiösa IT-personer.

Vi är mästare på samarbete. Stora saker händer när vi arbetar tillsammans. När vi samarbetar är vi mer innovativa och glada, och projekt kan genomföras mer framgångsrikt. Det är bara när vi kopplar samman våra insikter, tankar och förmågor som nya idéer och starka lösningar uppstår.

På itm8 strävar vi efter att hela tiden förbättra och förändra IT-branschen, och det kräver samarbete med de mest begåvade och innovativa individerna.

Mångfald och inkludering är en del av vår kultur. Det är ett kärnområde för oss och vi är övertygade om att skillnader i kön, ålder, sexualitet, etnicitet och funktionsnedsättning gör oss mer innovativa tillsammans.

Bli en teamm8


Letar du efter den ultimata karriären inom IT och digital transformation? Vill du bli en mästare på samarbete, ha kul och njuta av livet på samma gång?

Vi letar alltid efter fantastiska teamm8s som vill ansluta till oss.

 

job agent