Gå direkte til indhold

Employee Experience

Den moderna arbetsplatsen är i ständig utveckling och vi är helt övertygande om att en digital modern arbetsplats är nyckeln till produktivitet, samarbete och kommunikation.

iStock-1146743408

Medarbetarnas trivsel, upplevelse och potential – en viktigare fråga än någonsin

Det digitala arbetssättet med automatiserade processer ska hjälpa användarna och vara anpassade efter verksamhetens behov. Ansvaret för medarbetarnas upplevelse ligger nu delat på IT avdelningen, HR avdelningen och företagsledningen.

Det vill säga, vi måste tillsammans jobba för den bästa möjliga hybrida arbetsplatsen och att den möjliggör bättre affärer och högre effektivitet i slutändan. Medarbetarnas trivsel, upplevelse och potential har blivit en lika viktig fråga som kundernas upplevelse för företagets produkter och tjänster.

Upptäck morgondagens medarbetarplattform!

Har du tröttnat på att leta efter den där presentationen som sparats på någon annans skrivbord? Eller att jobba i silos på den hybrida arbetsplatsen? Hos många företag och organisationer är gamla intranät och spretiga kommunikationsflöden dessvärre inte en ovanlighet – speciellt vad gäller det digitala kontoret. Med bland annat Microsoft Viva får du inte bara en gemensam plattform för kommunikation, lärande och kunskap, utan också ett kostnadseffektivare sätt att maximera nyttan av dina Microsoft licenser. 

Kanske har du redan fått ett mejl från avsändaren Viva Insight? Det är bara en bråkdel av vad Microsoft Viva har att erbjuda. Med flera olika moduler och underkategorier ger Viva dig tillgång till en mängd verktyg och appar för kompetens-och prestationsutveckling. Syftet? Att skapa engagemang och effektivisera vardagen för dig som till stor del arbetar remote.

iStock-1447401341

Gör mer med mindre!

Microsoft Viva är inte bara en produkt, utan en medarbetarplattform som höjer medarbetarupplevelsen och hjälper dig att uppnå din fulla potential oavsett var du befinner dig – i karriären och i världen. Med information och genvägar underlättar Viva dina dagliga rutiner och skapar en tydligare bild av vad ditt arbete faktiskt bidrar med i organisationen.

Eftersom Viva är integrerat med Microsoft Teams och Outlook som många företag redan använder idag, är alla funktioner anpassade till varandra och lättillgängliga att implementera i ditt dagliga arbete och de appar du redan använder. Ett effektivt sätt att göra mer med mindre, så att säga. 

iStock-1358748577

"Det kanske låter konstigt att en teknisk lösning ska bygga företagskulturen, men det är vad Viva konceptuellt går ut på. Hela tankesättet bakom Viva och det vi på itm8 försöker inspirera till, är att skapa en positiv medarbetarupplevelse och en inkluderande kultur."

Leslie Qvandrup, Architect & Senior Consultant Microsoft 365 Collaboration på itm8
 

 

Med Viva får du som medarbetare tillgång till olika moduler som alla bidrar till att ge dig det du behöver för att utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan.

Genom en kombination av artificiell och mänsklig intelligens, samlas viktig information på ett och samma ställe och ger dig en lättillgänglig överblick över ditt dagliga arbete och arbetsbelastning.

Dessutom ger Viva dig smidigare genvägar för att hitta rätt dokument, förbättrade kommunikationsflöden med kollegor och ledare, tillgång till olika onlinekurser – och mycket, mycket mer. 

Känner du att din arbetsplats är i behov av en uppdatering?

Vi hjälper dig att implementera Microsoft Viva och stöttar dig och ditt företag i förändringsresan mot en digital transformation. Kontakta oss på itm8 och säg hej till framtidens arbetsplats.

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.