Gå direkte til indhold

Behöver du hjälp?

Remote Support

windows-icon--1

Download för Windows

 

Download här

mac-21

Download för Mac

Download här

itm8_support_1

Kund hos itm8

Som kund hos itm8 har ni möjlighet att nyttja våra digitala tjänster och portaler dygnet runt. Läs mer om respektive tjänst via länkarna nedan. Önskar ni tillgång till något av systemen eller är nyfiken på att få veta mer vänligen kontakta er affärskontakt på itm8.

APL Portal

APL Portal är din nyckel till en sömlös digital samverkan. Genom denna plattform får du som kund tillgång till en omfattande mängd information och användbara funktioner. Med bara några få klick kan du enkelt lägga en beställning eller göra en felanmälan. Dessutom erbjuder APL Portal möjligheten att följa dina ärenden på ett överskådligt sätt. Du kan enkelt hålla koll på varje steg i processen och vara säker på att inget faller mellan stolarna. Önskar ni få tillgång till ALP Portalen eller har frågor, vänligen vänd dig till din affärskontakt på itm8.

AddStore

AddStore är vår webshop där ni som har ett avtal med itm8 för produkter, licenser eller tillbehör smidigt kan hantera er order. AddStore vänder sig till företag och organisationer, vi hanterar ingen produktförsörjning för privatpersoner eller enskilda firmor. Önskar ni få tillgång till AddStore eller har frågor, vänligen vänd dig till er affärskontakt på itm8.

itm8 Alert

itm8 Alert är en kostnadsfri tjänst som ger er övergripande kontroll och förvaltning över er verksamhets service- och supportavtal. I den visas inköpta produkter samt vad som behöver förnyas och tas bort. Ni får dessutom en ekonomisk översikt vad er produktionsmiljö kostar i service över exempelvis en månad eller årsperiod, vilket gör det mycket enklare att budgetera samt planera nödvändiga förändringar. Vi erbjuder ett komplett verktyg som dessutom ger er möjligheten till att själva lägga in produkter, byta namn och lokalisation.

Skrivartjänster

Dokumenthantering är idag ett av de mest prioriterade områdena där företag vill digitalisera sina processer och därmed behöver digitisera de dokument man använder sig av. Genom att skanna allt som kommer in till företaget kan man lägga allt i ett dokumenthanteringssystem som gör allt sökbart och lättillgängligt för medarbetare, slut på letandet i pärmar och där informationen endast finns fysiskt på ett ställe.

Service & Support

Print Manager

Förbrukning och tillbehör

itm8 Marketplace

itm8 Marketplace är en handelsplats för molntjänster från ett urval av itm8s leverantörer. Via itm8 Marketplace kan ni som kund konsumera tjänster och licenser och själv justera antal efter aktuellt behov i er organisation.

itm8 Asset

Beställningsportalen i frontPORT ger er som kund till itm8 möjligheten att beställa såväl produkter som tjänster med olika leverantörer som mottagare. Här kan ni även välja att visa aktuellt lagersaldo på utvalda produkter. Attestflödet är logiskt uppbyggt och valmöjligheterna är många då alla fält i såväl Beställningsportalen som Asset är dynamiskt uppbyggda och ni kan själv välja hur informationen ska presenteras. Är ni intresserad av att få veta mer vänligen kontakta er affärskontakt på itm8 så hjälper de er.

Kontakta oss

Tidigare AddPro Sverige kunder

+46 10-202 33 10
servicedesk@addpro.se

 

Tidigare IT Relation kunder

+45 7026 2988
servicedesk@itrelation.dk

 

Tidigare AddPro kunder

+45 3133 4455
info@addpro.dk

 

Tidigare Cenvation kunder

+45 9384 3123
kontakt@cenvation.com 

 

Tidigare Copenhagen Software kunder

+45 7060 5034
mail@copenhagensoftware.com

 

Tidigare Emineo kunder

+46 (0)8 777 79 90
info@emineo.se

 

Tidigare Improsec kunder

+45 5357 4337
info@improsec.com

 

Tidigare WWI clients

+45 7026 2988
servicedesk@itrelation.dk

Tidigare Me'ning kunder

+45 70 26 29 88
info@mening.dk

 

Tidigare Mentor IT kunder

+45 7012 2123
info@mentor-it.dk

 

Tidigare Miracle 42 kunder

+45 7042 4220
salg@miracle42.dk

 

Tidigare Progressive kunder

+45 3525 5070
info@progressive.dk

 

Tidigare Sotea kunder

+46 8 12 25 28 90
service-support@itm8.se

 

Tidigare JDM kunder

+45 6313 3021
support@jdm.dk

Saknar du information om vem du ska kontakta?

Kontakta oss. Vi ser till att du blir kopplad vidare till rätt person.