Gå direkte til indhold

Internal & External Web

Tjänsten Internal & External Web vänder sig till dig på en kommunikationsavdelning med ansvar för intranät eller marknadsavdelning som jobbar med extern webb. Vi hjälper dig att utveckla ert intranät- och webblösning där vi tar ansvar för hela flödet från kravinsamling till förvaltning.

itm8: Expertise i webblösningar

Stora krav ställs på korrekt information, säkerhet, tillgänglighet och användbarhet. Kunder och användare använder olika enheter för att nå informationen, vilket ställer höga krav på användbarhet och funktion. För offentlig verksamhet finns det lagkrav på tillgänglighet, exempelvis.

itm8 har lång erfarenhet av utveckling och förvaltning av webblösningar. itm8 bygger helt specialiserade webbportaler ifrån grunden eller bygger lösningen på CMS verktyg. itm8 ligger i framkant när det gäller verktyg som Sharepoint online och Optimizely (f.d Episerver) och har specialister inom webbtillgänglighet (WCAG) och sökmotorsoptimering.

itm8 är både Microsoftpartner och Optimizely partner och har erfarna certifierade utvecklare och arkitekter.

itm8_1000x1000_20

itm8s specialistområden

Vi hjälper er även med att migrera och uppgradera era webblösningar till senaste version eller till ny plattform. Tjänsten leveras som ett DevTeams as a service. Tjänsten levereras som ett DevTeam as a service.

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Står du over for udfordringer? Itm8 står klar som din partner i at navigere i CE-landskabet og omdanne udfordringer til muligheder.

Lad os snakke om, hvordan CE kan skabe værdi i din virksomhed.