Gå direkte til indhold

Network & Communication

Idag är ett tillgängligt, stabilt och säkert nätverk en självklarhet för alla organisationer och verksamheter.

itm8 har genom åren skapat enkla och smidiga lösningar som ger flexibla kontor och miljöer för era användare. itm8s nätverkserbjudande består av Firewall as a Service Prem, LAN as a Service och WiFi as a Service. Enkla och smidiga lösningar som skapar flexibla kontor och miljöer för era användare.

Firewall as a Service

itm8s tjänst Firewall as a Service bygger på Next-Gen Firewall som är väl beprövad och möjliggör allt från en mindre installation till avancerade brandväggskluster som säkrar upp ert nät på ett optimalt sätt. Med Firewall on Prem erhålls en komplett, managerad infrastruktur där samtliga aktiva komponenter ingår.

itm8 tillser att brandväggsmiljön etableras effektivt och kvalitetssäkrat. Tjänsten ger också stöd för vilka åtkomstregler som ska gälla för medarbetare och system. Med Firewall on prem ingår avancerade möjligheter för att hantera trafik på applikations- och webbsidenivå, antivirus och intrångsskydd.

itm8_sikkerhedsservices_1

LAN as a Service

Tjänsten LAN as a Service ger anslutna arbetsplatser, skrivare, projektorer, smart boards, servrar och övriga enheter möjlighet att kommunicera inom företaget på ett effektivt sätt med hög prestanda enligt, över tiden, gällande branschstandard.
 
LAN as a Service som tjänst är ett lokalt nätverk med beprövade och högpresterande produkter där itm8 ansvarar för drift, löpande underhåll och övervakning. Kundens behov och krav definieras tillsammans med Itm8s specialister och antal portar, switchar och eventuella krav på PoE (Power-over-Ethernet) fastställs.

WiFi as a Service

Med tjänsten WiFi as a Service tar itm8 ett helhetsansvar för det trådlösa nätverket. I helhetsansvaret ingår både uppsättning och drift av det trådlösa nätverket. Tjänsten baseras på användarbehovet och de fysiska förutsättningarna som finns i er miljö. itm8 ger med denna tjänst er ett funktionsansvar per accesspunkt. Både den centrala plattformen och accesspunkterna ingår tjänsten.

itm8_network-and-communication_2

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Er du klar til at påbegynde din rejse mod skyerne? 

En af vores certificerede itm8's står klar til at snakke om, hvordan den rette cloud-løsning kan løfte lige netop din forretning.