Gå direkte til indhold

Secure Productivity

Utvecklingen och den digitala transformationen går i rasande fart. Företag och organisationer är beroende av en fungerande och effektiv digital arbetsplats för att bedriva sin verksamhet.

brooke-cagle-uhvrvdr7pg-unsplash-scaled

Säkra och främja en produktiv arbetsmiljö

Säker produktivitet är ett sätt att beskriva ett företags förmåga att upprätthålla en säker och produktiv arbetsmiljö. Det handlar om att genomföra åtgärder som säkerställer säkerheten för företagets data och resurser samtidigt som de främjar de anställdas produktivitet med rätt digitala verktyg.

Microsoft 365 och Copilot

Itm8 jobbar tätt med Microsoft och andra ledande tillverkare för att utveckla våra kunders it miljö och vi använder komponenter i t ex Microsoft 365 för att säkra data och enheter för att öka användarnas produktivitet.

Microsoft Copilot och andra AI assistenter är på väg att revolutionera vårt sätt att arbeta och vi får hjälp av AI för att göra vårt jobb snabbare och bättre. Att införa Microsoft 365 med säkerhet som ett stort fokus och använda verktygen på ett smart sätt är en förutsättning för att Microsoft 365 Copilot ska fungera och ge din organisation en produktivitetsökning.

Det är därför vi på itm8 fokuserar så mycket på att utveckla er miljö och skapa säker produktivitet.

Netvaerksloesning

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.