Gå direkte til indhold

Cybersecurity

Säkerhetshoten ökar och blir alltmer sofistikerade vilket föranleder ett behov av moderna och effektiva säkerhetslösningar. Numera är alla organisationer potentiella villebråd där hot i olika former har gått från undantag till det nya normala.

itm8_cybersecurity

Skydda din verksamhet med itm8 Threat Protection & Cybersecurity Assessment

Säkra dina tillgångar och minimera risk

Vi har gått från en värld där det fanns klara skiljelinjer mellan interna nätverk och det som skedde utanför företagens väggar till en öppen flexibel vardag med distansarbete, allt fler uppkopplade enheter och nya, smarta molntjänster. Något som sätter ökad press på företag idag när det kommer till säkerhet.


Ta kontrollen över dina data

itm8_cybersecurity_46

Vår nya vardag med distansjobb, uppkopplade enheter och tjänster i molnet gör att företag måste se på datasäkerhet med helt nya ögon

Med utgångspunkt från Zero Trust erbjuder Itm8 heltäckande lösningar inom samtliga säkerhetsområden. Automation och artificiell intelligens står i centrum när Itm8 skyddar din organisations identiteter, enheter, applikationer och nätverk. Vidare säkerställer vi även att lagar och regler efterföljs och att alla medarbetare är rustade för de hot som de oundvikligen kommer att utsättas för.


Ladda ner vår Zero Trust Guide

 

 

För övervakning och incidenthantering erbjuder Itm8 även en SOC (Security Operations Center) i en modernare tappning där proaktivitet och automation är viktiga komponenter. I erbjudandet ingår även en skräddarsydd omvärldsbevakning som säkerställer att nyupptäckta sårbarheter och hot åtgärdas innan de kan orsaka skada.


Microsofts SOC – ger din organisation säkerhet


SOC: Säkerhetshoten i dagens moderna organisationer

itm8_cybersecurity_6

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Vi er din partner

Når din virksomhed samarbejder med os, får du gavn af vores stærke IT-kompetencer. Vi har samlet de førende specialister inden for digital transformation. Uanset din virksomheds størrelse, behov og mål, kan vi arbejde sammen og hjælpe dig med at transformere din virksomhed med vores digitale løsninger.

itm8_digital_transformation_2

Vi er itm8, og vi er her for at styrke jeres IT-afdeling gennem et samarbejde baseret på tillid, ekspertise og en fælles vision om succes.

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?

Dummy_1000x1000

Per Larsen

Sales Manager

+45 2226 8222 / mimad@itrelation.dk