Gå direkte til indhold

Automations

Det finns en enorm potential med att strömlinjeforma och digitalisera affärsprocesser. Med Robotic Process Automation (RPA) kan vi automatisera tidskrävande, enkla och manuella uppgifter med hjälp av den senaste tekniken.

itm8 automations

För att uppnå störst nyttoeffekter behöver man ätt kompetens från både verksamheten, IT och teknisk förståelse för RPA plattformen.

itm8 har stor erfarenhet av att digitalisera processer.

Våra verksamhetskonsulter kan kartlägga och optimera processer och våra utvecklare och konsulter kan förverkliga det digitala flödet.
itm8_software_development_featured

Digitalisering av Onboarding

Ett exempel som vi ser ofta ute hos våra kunder är processer kring Onboarding av personal.

Processen är ofta delvis manuell och det skickas mängder med e-post i organisationen för att hantera flödet av onboarding. Ett annat exempel på processer är när hemsidan eller webbhandelsplattformen är nyutvecklad och där kontakten med kunden är digital, medans på insidan sker fortfarande manuella och tidskrävande uppgifter för att hantera ett orderflöde eller en ansökan.

Digital transformation - En förändring av interna rutiner

Automation kan öka produktiviteten och ge kostnadsbesparingar. Vi hjälper er att skräddarsy applikationer och integrationer med en automatiseringsplattform samt utvecklar organisationens affärsprocesser.

itm8 levererar Automationsprojekt genom våra kompetenta och erfarna managementkonsulter och utvecklare, men ibland också som en löpande tjänst över längre tid. Att anlita Itm8 i stället för att kanske anställa en person ger dig tillgång till flera olika kompetenser som inte är rimligt att hitta i en och samma person.

itm8_1000x1000_22

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå succes gennem softwareudvikling. Lad os bygge fremtidens IT sammen.