Gå direkte til indhold

Databaser

Låt oss på itm8 ta hand om era databaser. Dygnet runt - året runt.

Det finns en god anledning till att vi kallar oss ”The Powerhouse of Databases”. itm8:s dedikerade databasteam är tillgängligt varje dag. Dygnet runt. Året runt. Teamet övervakar, underhåller och optimerar dina databasplattformar. Vi garanterar att du alltid har tillgång till den bästa kompetensen och lösningen, som matchar dina specifika behov av driftssäkerhet och driftstid.

itm8:s dataprestanda är din garanti för en
stark och pålitlig databasinfrastruktur.

Hos itm8 kombinerar vi vår expertis och våra resurser för att leverera en tjänst som är utöver det vanliga och som säkerställer att dina databaser alltid är i topptrim. Hos itm8 sätter vi nya standarder för databasadministration – tillsammans med dig.

itm8_databases_1

itm8:s databasadministration och
underhåll

Erfarna databasspecialister

Vårt team består av erfarna specialister som alla delar en passion för IT och en hängivenhet att göra skillnad för varje kund. Med deras djupgående expertis, ärliga dialog och nära relationer, kan de ta din databashantering till nästa nivå.

Över 20 års erfarenhet

itm8 har mer än 20 års erfarenhet i branschen och har hjälpt företag av alla storlekar. Vi förstår precis vad som krävs för att driva, underhålla och förbättra driftstabiliteten i dina mest kritiska databaser.

Fokus på databasteknik

Oavsett vilken databasteknik du använder har itm8 rätt expertis. Vår erfarenhet spänner över ett brett urval av databastekniker, bland annat Oracle, MS SQL, PostgreSQL och många andra Open Source-databaser.

+200 nöjda kunder

itm8 har redan 200 kunder som har valt våra lösningar. För oss börjar samarbetet med personkemi, tillit och trovärdighet – detta är grunden för ett starkt och varaktigt partnerskap.

+800 administrerade databaser

itm8 administrerar idag omkring 800 databaser, oavsett om det är från vårt eget hostingcenter, on site eller på en offentlig molnplattform. Vi analyserar din struktur och IT-miljö för att guida dig till den lösning som bäst uppfyller dina behov. Och vi gör det tillsammans.

Globala kontorspositioner

Med kontor i Skovlunde, Aarhus, Malmö, Stockholm och Prag är vårt servicecenter förberett för globala operationer, levererad med nordisk kompetens. Tillsammans står vi starkare och kan erbjuda dig en pålitlig och effektiv service.

Databasen - din mest värdefulla tillgång

En väl fungerande databasmiljö är avgörande för ett framgångsrikt företag. Det är här företagets mest kritiska och sårbara data finns och därför är daglig drift, drifttid, prestanda och underhåll oerhört viktigt.

Databaskunskap: Det företag ofta saknar är expertis när det kommer till den mest kritiska delen av de flesta lösningar – databasen. Du behöver databaskunskap för saker som:

  • patchning och uppgradering
  • hög tillgänglighet
  • prestanda
  • säkerhetskopiering och återställning av databaser
  • snabb diagnos och lösning av problem som uppstår i databasen
  • övervakning
  • etc.

Det är precis vad itm8 specialiserar sig på.

itm8_databases_2

itm8 erbjuder tre olika nivåer av drift & supporttjänster för databaser inom tjänsten ”Powerhouse of databases”: Basic, Business och Premium – där vi tar på oss olika ansvar beroende på vilken supportnivå du väljer.

Basic

På denna nivå garanterar vi dig tillgång till skickliga databasadministratörer inom max. 8 timmar eller nästa arbetsdag.

Business

Vi tar ansvar för drift och övervakning av dina databaser genom fjärrstyrd databasdrift med automatisk övervakning dagtid och kort inställelsetid.

Premium

Vi tar ansvar för drift och övervakning av dina databaser genom fjärrstyrd databasdrift 24/7/365 inklusive beredskap och åtgärder.

Samarbeta med itm8 och försäkra dig om att ditt företags mest värdefulla tillgång - dina data - är i trygga händer!

 

kontakta oss

Dina fördelar

Minska kostnaderna för IT-drift
Optimera produktiviteten och låt din personal fokusera på andra uppgifter.

Lösningar som passar dina behov
Välj bland våra tre fördefinierade koncept som passar dina behov. Justeringar kan göras vid behov.

Tillgång till databasspecialister 24/7/365
Stöd från högutbildade DBA-experter i Norden. Spetkompetens med lång erfarenhet från varierande miljöer.

24/7 övervakning och beredskap
Maximera drifttiden med databasövervakning och beredskap 24/7/365.

Ledande teknologier
Ledande teknologier, plattformar och effektiv IT-infrastruktur.

Sinnesro
Oroa dig inte för dina databaser eller databaskompetens. Fokusera på din kärnverksamhet.

itm8_databases_3

Ska vi samarbeta om en lösning som passar dina affärsbehov?

Även om itm8 presenterar tre servicenivåer är det alltid möjligt att justera och anpassa tjänsterna efter dina behov. Beslutet att outsourca övervakning och databasadministration bör vara enkelt. Vårt fokus är att göra skillnad för ditt företag. Låt oss diskutera möjligheterna för dig och ditt företag.

Kontakta itm8 för att få mer information om hur du kan dra nytta av våra databastjänster.