Gå direkte til indhold

Cloud & Network Security 

Ett starkt och flexibelt nätverk är grunden för en effektiv affärsverksamhet

En centraliserad säkerhetsplattform

Använd Azures möjligheter till säker IT-drift genom att implementera funktioner där Azure blir ditt ”single pane of glass” för allt som ni har behov av. Datacenter & Network Security innefattar hela spannet från det som finns i lokala datacenter men även det som levereras från olika molntjänster.

Hot och attacker sker idag snabbare än någonsin då hotbilden ständigt ökar. Det är ett tidskrävande arbete att hålla sig uppdaterad och säker med alla nya tekniker och funktioner som finns. En IT-miljö bestående av brandväggar, virtuella servrar eller Software-as-a-Service-tjänster (SaaS) kan inte vara statisk utan måste ständigt uppdateras för att möta nya hot.

itm8_1000x1000_45

itm8 hjälper er att säkerställa så att er miljö är uppdaterad så att verksamheten kan känna sig trygg. Vi kan även erbjuda ny teknologi där ersätter traditionella servrar och brandväggar med så gott som underhållsfria SaaS-tjänster.

Säkerhetsdriftstjänster för datacenter och nätverk med itm8

itm8 levererar både driftstjänster inom säkerhetsområdet för Datacenter och Network, och erbjuder även proaktivitet där vi kontinuerligt genomlyser er miljö för att den ska bli säkrare och effektivare att använda. Vi har expertisen och erfarenheten att utveckla er nuvarande miljö till en framtidssäkrad miljö som gör att ni kan sova gott om natten.

itm8_datacenter_and_network_security_76

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan du kan beskytte din virksomhed med Baseline Security.