Gå direkte til indhold

itm8 - Din pålitliga partner inom databas- och applikationstjänster

itm8_application_services

itm8:s tankesätt inom databas- och applikationstjänster

itm8 tror på att fantastisk programvara förändrar företag. Att hitta den rätta balansen mellan att omfamna förändring i en föränderlig värld, och att samtidigt hålla igång de dagliga aktiviteterna, är en stor utmaning.

Därför är flexibilitet, skalbarhet och både djup och bred kompetens nödvändig för att kunna anpassa sig och förbli relevant i en värld präglad av konkurrens.

Hos itm8 kombinerar vi kraften i digitalt tänkande med vår agila, samarbetsorienterade strategi för att försäkra oss om att dina databas- och applikationstjänster exakt passar behoven i din organisation. Vi gör det tillsammans. 

Låt oss ta ansvar för dina databaser och applikationer, så kan du fokusera på din kärnverksamhet.

Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan samarbeta med ditt företag för att optimera dina applikationer.

 

Kontakta oss

 

 

 

 

Tillhandahållna tjänster

Vår flexibla tillgång till databas- och applikationstjänster gör det möjligt för oss att erbjuda skräddarsydda tjänster som påskyndar skapandet, leveransen och underhållet av säkra databaser och applikationer med hög kvalitet. Detta ger dig möjlighet till snabbare innovationer, samtidigt som du minskar risken, tiden till marknaden och de totala omkostnaderna. Och inte minst säkra databskompetensen för just din plattform nu och i framtiden.

  • Managed service för databasplattformar
  • Applikationsförvaltning
  • Applikations & databassäkerhet
  • Oracle/MS SQL/PostgreSQL (Databasadministration)
  • Databasutveckling
  • Övervakning
    Performance tuning (prestandaoptimering)
  • Applikationssupport

Kontakta oss idag

itm8_application_services_2

Varför välja itm8?

Att ingå partnerskap med oss ger dig tillgång till de främsta databaskompetenserna och ett ekosystem av professionella tjänster. Vi samlar specialister inom databas- och applikationstjänster till ett starkt, nordiskt team. Skräddarsy ditt uppdrag. Oavsett företagets storlek, behov och mål, arbetar vi tillsammans och hjälper dig med att modernisera dina databasplattformar och applikationer för att uppfylla affärskraven. Today. Tomorrow. Together.

Välj itm8 och få en partner som är lika engagerad i din framgång som du själv är. Vi sätter över 20 års erfarenhet runt databaser och en passion för IT på bordet, och vi hänger oss åt att göra skillnad. Vår tillgång är baserad på ärlighet, nära relationer och en djup förståelse för dina unika behov. Och itm8 gör det tillsammans med dig som kund. 

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.