Gå direkte til indhold

Stödjer IT-infrastrukturen i ditt företag ert potential och utveckling?

För att ditt företag ska kunna fokusera på affärsverksamheten och utveckla era produkter, finns itm8 här och tar hand om er IT. Det kallar vi för effektiv, skalbar och stabil IT, självklart dygnet runt 24/7.

itm8_cloud_infrastructure

Effektiv, skalbar och stabil IT-miljö 24/7

Med itm8 som Partner får ni all den kompetens och erfarenhet som krävs för att bygga en IT-plattform som gör er verksamhet effektiv och konkurrenskraftig, nu och i framtiden.

Datacenter och din IT-miljö

Det ställs höga krav på vår centrala IT-miljö idag, den ska vara säker, stabil och ständigt tillgänglig. Det talas mycket om hybriden datacenter/publika molnet och att tjänster ska placeras där de passar bäst. Många tjänster som produceras i datacentret kan redan idag göras om till plattformtjänster i molnet och apparna blir bara fler och fler.

Det är inte heller enkelt att avgöra vilken typ av tjänst eller placering som är bäst och var den kommer skapa mest kostnadseffektiv nytta. itm8s långa erfarenhet och kunskap kring hybrida miljöer hjälper dig att skapa den IT-miljö som är bäst anpassad för er verksamhet. Med vår expertis ger vi er bästa förutsättningar att effektivisera det som redan finns och implementera det som saknas, i rätt moln.

Säker och flexibel arbetsplats

Lika viktigt är att arbetsplatsen är flexibel, fungerar stabilt och säkert oavsett placering så att medarbetarna får de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb. På itm8 ser vi arbete som något man gör, inte något man går till. Att kunna arbeta effektivt och säkert var-som-helst är en självklarhet för oss och vi delar gärna med oss av vår långa erfarenhet som grundas i 100-tals framgångsrika projekt i olika verksamheter.

En effektiv, skalbar och stabil IT-verksamhet har ett behov av en lika effektiv support. Låt oss på itm8 ta hand om problemen så ni kan fokusera på er verksamhet. Vi finns ständigt på plats och hanterar allt från hårdvara till användare. All support utgår från vår servicedesk med itm8-anställd personal, i Sverige, och alla talar svenska, engelska och inte sällan ytterligare ett språk. Självklart 24/7.

itm8_cloud_and_infrastructure_80

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Vi er din partner

Når din virksomhed samarbejder med os, får du gavn af vores stærke IT-kompetencer. Vi har samlet de førende specialister inden for digital transformation. Uanset din virksomheds størrelse, behov og mål, kan vi arbejde sammen og hjælpe dig med at transformere din virksomhed med vores digitale løsninger.

itm8_digital_transformation_2

Vi er itm8, og vi er her for at styrke jeres IT-afdeling gennem et samarbejde baseret på tillid, ekspertise og en fælles vision om succes.

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?

Dummy_1000x1000

Per Larsen

Sales Manager

+45 2226 8222 / mimad@itrelation.dk