Gå direkte til indhold

Project Management

God projektledning är en viktig framgångsfaktor för alla projekt och detta ser vi på itm8 dagligen exempel på. itm8s projektledare har en lång samlad erfarenhet av att driva olika sorters IT-relaterade projekt såväl som utvecklingsprojekt.

Säker projektledning för komplexa IT-projekt

IT-projekt tenderar att vara ganska komplexa, och dessutom kan de gälla verksamhetskritiska funktioner som absolut inte får ligga nere alltför länge eller på olämpliga tidpunkter. För att ro i land en sådan komplexitet krävs en kompetent projektledare som tillåts planera, koordinera och driva projektet på ett strukturerat och metodiskt sätt.

 

itm8_1000x1000_42

Trygg projektstyrning med itm8

Med en projektledare från itm8 vid rodret kan du som kund känna dig lugn över att projektet är i goda händer. Våra projektledare arbetar enligt vedertagna projektmodeller och involverar dig som kund i relevanta frågor, och låter dig slippa oroa dig över att något missas.

Säker projektledning med itm8

Vanligen involveras en projektledare från itm8 i projektleveranser där itm8:s teknik- eller konsulttjänster ska levereras, det kan gälla allt från infrastruktur, införande till utveckling av applikationer och integrationer.

Här blir det en stor fördel att anlita en projektledare från itm8 eftersom resurstillsättning och -allokering hanteras internt på itm8. Men våra projektledare kan också projektleda projekt utan övriga itm8 resurser.

itm8_1000x1000_12

Vill du veta mer? Skicka oss ett meddelande.

Overvejer du at outsource din virksomheds IT?

Lad os snakke om, hvordan vi kan løse din virksomheds IT-udfordringer 24/7. Året rundt.