Gå direkte til indhold

Skydda din verksamhet med itm8 Threat Protection & Cybersecurity Assessment

lästid I minuter: 2

Stärk ert företags försvar mot digitala hot med våra workshops. Cybersecurity Assessment erbjuder djupgående analys och skräddarsydda rekommendationer för att förbättra er säkerhet. Threat Protection Engagement tar er säkerhetsstrategi till nya höjder genom att adressera era mest akuta säkerhetsmål. Vi erbjuder dedikerad support och expertis för att möta dagens hotlandskap. Genom partnerskap med Microsoft lär vi er också hur ni kan påskynda er säkerhetsresa och dra nytta av de senaste innovationerna och verktygen.

Idag tittar vi närmare på två workshops som är avsedda att stärka ert företags försvar mot digitala hot. I en värld där cyberhoten ständigt utvecklas och blir mer sofistikerade är det av yttersta vikt att våra organisationer är rustade med rätt kunskap och verktyg för att möta dessa utmaningar. Det är viktigt att förstå att ingen organisation är immun mot cyberhot, och att förebyggande åtgärder är avgörande för att skydda företagets data, kunder och rykte.

Låt oss tillsammans utforska hur dessa workshops kan hjälpa er att stärka ert företags försvar mot digitala hot och säkerställa en tryggare framtid för er verksamhet.

Cybersecurity Assessment

När ni ser över er cybersäkerhet och vill försäkra er om att ni är skyddade mot interna hot, är vår Cybersecurity Assessment precis vad ni behöver. Workshopen är utformad för att hjälpa er att utvärdera er nuvarande säkerhetsställning och identifiera eventuella sårbarheter. Vi använder en kombination av enkäter och verktyg, inklusive CIS Critical Security Controls, Microsoft Defender Vulnerability Management och Secure Score, för att ge er en omfattande analys av er situation. Vi sammanställer sedan en skräddarsydd lista med rekommendationer för att förbättra er cybersäkerhet baserat på era specifika behov och mål.

 

Threat Protection Engagement

Vår Threat Protection Engagement-workshop går ett steg längre och fokuserar på att hjälpa er att adressera era mest akuta säkerhetsmål och utmaningar. Genom ett nära samarbete arbetar vi för att utveckla en strategisk säkerhetsmetod som är anpassad för just er organisation och inkluderar användning av produkter som SIEM och Defender XDR. Vi hjälper er att förstå och prioritera de hot ni står inför och skapar en dokumenterad säkerhetsstrategi för att mildra dessa risker. Genom partnerskap med Microsoft lär vi er också hur ni kan påskynda er säkerhetsresa och dra nytta av de senaste innovationerna och verktygen.

 

Sammanfattning

I korthet kan man säga att Cybersecurity Assessment är mer inriktat på att utvärdera er nuvarande situation och identifiera sårbarheter, medan Threat Protection Engagement handlar om att utveckla en långsiktig strategi för att hantera hot och risker. Båda tjänsterna är utformade för att hjälpa er att stärka er cybersäkerhet och skydda er organisation mot dagens hotlandskap. Oavsett vilken workshop ni väljer, kan ni vara säkra på att ni får dedikerad support och expertis från vårt team för att säkerställa att era säkerhetsmål uppnås.

Kontakta oss idag för att komma igång med er cybersäkerhetsresa!

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?