Gå direkte til indhold

En ny AI baserad upplevelse i Microsoft Teams du aldrig sett förut

lästid I minuter: 1

I dagens digitaliserade arbetsmiljö är möten, webinarier och andra digitala event via Microsoft Teams en stor del av vardagen. Nedan presenterar vi några smarta hjälpmedel som kan hjälpa dig och ditt bolag att uppfattas som mer professionella i era möten, webinar och i er marknadskommunikation.

Genom samarbetet mellan AI Producer och Microsoft Teams får du en plattform som erbjuder en smidig, flexibel och intelligent lösning för samarbete och möten, oavsett var du befinner dig. Du kan nu få din egen personliga TV-producent för ditt Teamsmöte, webinar eller nästa videobaserade inlägg på sociala medier. Helt automatiserat, utan behov av teknisk expertis och utan att lämna Teams.

Tillsammans med AI-drivna funktioner blir mötesupplevelsen än mer effektiv och kan nyttja plattformen på ett ännu större och bredare sätt.

Här är ytterligare några sätt hur AI kan användas i kommunikationen:

  • Automatisk mötesinbjudan och påminnelser: AI kan hjälpa till att schemalägga möten, skicka ut inbjudningar och påminnelser till deltagarna baserat på deras kalendrar och tillgänglighet.
  • Röst- och textigenkänning: Genom att använda taligenkänning och textanalys kan AI översätta det som sägs under mötet till text i realtid. Detta är särskilt användbart för personer med hörselnedsättningar eller för att automatiskt generera mötesanteckningar.
  • Automatiserad översättning: AI kan erbjuda realtidsöversättning för att underlätta kommunikation mellan deltagare som talar olika språk.
  • Mötesanalys och insikter: Genom att analysera deltagarnas beteenden och interaktioner under mötet kan AI generera insikter som hjälper till att förbättra effektiviteten och produktiviteten i framtida möten.
  • Automatiska förslag för mötesagenda: Baserat på tidigare mötesinnehåll och deltagarnas roller, kan AI ge förslag på mötesagenda och diskussionspunkter.
  • Intelligent uppgiftshantering: AI kan identifiera och föreslå uppgifter som diskuteras under mötet och hjälpa till att tilldela dem till rätt deltagare.
  • Kvalitetsförbättring av ljud och video: Genom att använda AI för brusreducering och bildoptimering kan möteskvaliteten förbättras, särskilt när deltagarna befinner sig i olika miljöer.

Sammanfattningsvis kan man med hjälp av AI förbättra och förenkla mötesupplevelsen genom att tillföra intelligenta funktioner och automatisera vissa uppgifter. Detta kan öka produktiviteten, främja en bättre kommunikation och spara tid för mötesdeltagarna.

Vill du veta mer välkommen att anmälda dig till vårt webinar den 29 november där vi berättar mer om hur vi kan optimera mötesupplevelsen i teams.

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?