Gå direkte til indhold

Behöver din arbetsplats en uppdatering? Ta klivet in i framtiden med Microsoft Viva.

lästid I minuter: 2

Upptäck morgondagens medarbetarplattform! Har du tröttnat på att leta efter den där presentationen som sparats på någon annans skrivbord? Eller att jobba i silos på den hybrida arbetsplatsen? Hos många företag är gamla intranät och spretiga kommunikationsflöden dessvärre inte en ovanlighet – speciellt vad gäller det digitala kontoret. Med Microsoft Viva får du inte bara en gemensam plattform för kommunikation, lärande och kunskap, utan också ett kostnadseffektivare sätt att maximera nyttan av dina Microsoft licenser. 

Kanske har du redan fått ett mejl från avsändaren Viva Insight? Det är bara en bråkdel av vad Microsoft Viva har att erbjuda. Med flera olika moduler och underkategorier ger Viva dig tillgång till en mängd verktyg och appar för kompetens-och prestationsutveckling. Syftet? Att skapa engagemang och effektivisera vardagen för dig som arbetar remote.


” Det är något som händer med oss människor när vi samlas i samma lokaler och umgås. Viva är ett försök att ersätta det fysiska mötet och brygga gapet som uppstår på den hybrida arbetsplatsen. På så sätt kan medarbetaren känna samhörighet med organisationen och se sitt eget sammanhang i det stora hela."

Edvard Wikström, Productivity and Cloud Consultant på Itm8


Gör mer med mindre

Microsoft Viva är inte bara en produkt, utan en medarbetarplattform som höjer medarbetarupplevelsen och hjälper dig att uppnå din fulla potential oavsett var du befinner dig – i karriären och i världen. Med information och genvägar underlättar Viva dina dagliga rutiner och skapar en tydligare bild av vad ditt arbete faktiskt bidrar med i organisationen.

Eftersom Viva är integrerat med Microsoft Teams och Outlook som många företag redan använder idag, är alla funktioner anpassade till varandra och lättillgängliga att implementera i ditt dagliga arbete och de appar du redan använder. Ett effektivt sätt att göra mer med mindre, så att säga.


” Det kanske låter konstigt att en teknisk lösning ska bygga företagskulturen, men det är vad Viva konceptuellt går ut på. Hela tankesättet bakom Viva och det vi på Itm8 försöker inspirera till, är att skapa en positiv medarbetarupplevelse och en inkluderande kultur. ”

Leslie Qvandrup, Architect & Senior Consultant Microsoft 365 Collaboration på Itm8


Säg hej till din nya AI-kollega

Med Viva får du som medarbetare tillgång till olika moduler som alla bidrar till att ge dig det du behöver för att utvecklas, både på ett professionellt och personligt plan. Genom en kombination av artificiell och mänsklig intelligens, samlas viktig information på ett och samma ställe och ger dig en lättillgänglig överblick över ditt dagliga arbete och arbetsbelastning. Dessutom ger Viva dig smidigare genvägar för att hitta rätt dokument, förbättrade kommunikationsflöden med kollegor och ledare, tillgång till olika onlinekurser – och mycket, mycket mer. Klicka här(länk till artikel VIVA el buen trabajo – Skapar bättre arbetsdagar)om du vill veta mer om hur Vivas olika moduler kan stärka ditt engagemang på den hybrida arbetsplatsen.

Känner du att din arbetsplats är i behov av en uppdatering? Vi hjälper dig att implementera Microsoft Viva och stöttar dig och ditt företag i förändringsresan mot en digital transformation. Kontakta oss på Itm8 och säg hej till framtidens arbetsplats.

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?