Gå direkte til indhold

Microsoft 365 Copilot

Effektivisera din arbetsdag med en personlig AI-assistent som anpassar sig till hur du arbetar i hela Microsoft 365 plattformen. Få skräddarsydda förslag, insikter och feedback och bli bättre på att navigera i dina dagliga uppgifter. Låt oss tillsammans sätta kursen för smartare arbetsflöden.

Microsoft 365 Copilot är äntligen tillgängligt för alla företag


Välkommen in i en ny era av effektivitet och innovation med Microsoft 365 Copilot. Copilot är ett banbrytande AI-verktyg med potential att förändra din arbetsdag – och nu är det äntligen tillgängligt i Sverige för alla företag via itm8.

  • Copilot för Microsoft 365 är nu tillgängligt för svenska företag (även om en del språkstöd bara är på engelska tills fullt språkstöd för svenska är släppt).
  • Det finns inte längre några minimikrav för att köpa licenser. Priset är $30 per person och månad.
  • Microsoft 365 Copilot är nu också tillgängligt för utbildningsinstitutioner under särskilda villkor.

Kom igång redan idag!

Ladda ner vår guide!

kom-omkring-alle-aspekter-af-din-it-sikkerhed

Vad är AI?

Artificiell intelligens (AI) är tekniken bakom intelligenta maskiner som simulerar mänsklig intelligens. AI sträcker sig från maskininlärning, där maskiner lär sig av data, till avancerade applikationer som Microsoft Copilot, som kan hjälpa till med planering och utveckling – till exempel hjälpa programmerare att generera kod och lösa komplexa problem. AI inkluderar också stora språkmodeller (LLM) som förstår och genererar naturligt språk (t.ex. ChatGPT). 

Se våra FAQ

 

AI har kommit för att stanna

I en värld där teknisk innovation sker i en aldrig tidigare skådad takt är det avgörande för företag att hålla jämna steg med de senaste framstegen. Inte minst inom artificiell intelligens (AI) som just nu är ett av de mest spännande och snabbväxande områdena. Samtidigt inser vi att övergången till AI-drivna lösningar kan vara komplex och nästan överväldigande. Därför vill vi på itm8 dela med oss av våra erfarenheter, sätta fingret på dina möjligheter och säkerställa en smidig och effektiv övergång för ditt företag.

Lösningar
hvad-kraever-it-analysen-af-dig

Vi hjälper dig att komma igång med din AI resa

Artificiell intelligens är inte bara en framtidsvision, utan en praktisk verklighet som kan förändra ditt företag. På itm8 förstår vi att varje företags resa in i AI-världen är unik. Därför har vi utvecklat en rad AI-lösningar som är skräddarsydda för att möta de olika behov och utgångspunkter som företag kan ha.

Din resa är unik. Och oavsett om du är ett nystartat företag som tar sina första steg in i AI-världen, eller en etablerad organisation som vill utöka och förfina din användning av den senaste tekniken, har vi en lösning för dig. Våra paket sträcker sig från grundläggande till avancerade, och var och en är utformad med användarvänlighet och effektiv integration i din befintliga affärsstruktur i åtanke.

Lösningar:

Blogginlägg om copilot

Microsoft 365 Copilot: Så fungerar det

LÄS MER

Microsoft Copilot i Outlook

LÄS MER

Microsoft Copilot i Word

LÄS MER

Microsoft Copilot i Teams

LÄS MER

Microsoft Copilot i Excel

LÄS MER

Microsoft Copilot i PowerPoint

LÄS MER

Bli kontaktad av en expert

Har du särskilda behov inom AI? Vi erbjuder AI-lösningar som är utformade för att uppfylla dina specifika krav och mål. Vi är redo med vägledning för att säkerställa den optimala lösningen för ditt företag.

Effektivisera arbetet med Copilot

Microsoft 365 Copilot är din personliga AI-assistent som anpassar sig till din arbetsstil genom att lära sig av dina handlingar och preferenser. Microsoft 365 Copilot ger anpassade rekommendationer, djupgående insikter och konstruktiv feedback som hjälper dig att nå dina mål mer effektivt. Microsoft 365 Copilot är redo att revolutionera din arbetsdag i appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote och SharePoint. Föreställ dig att personliga rekommendationer och insikter dyker upp där du arbetar – allt skräddarsytt för dina unika mål och ditt arbetsflöde.Se video:

FAQ – Vanliga frågor om Microsoft 365 Copilot

Oavsett om du är nyfiken på att förstå hur Copilot kan förbättra din produktivitet, letar efter insikter om applikationens intelligenta funktioner eller helt enkelt vill veta mer om dess unika fördelar, kan itm8 hjälpa dig. Här följer ett antal frågor och svar som ger dig en djupare förståelse för Microsoft 365 Copilot:

Ska vi även hjälpa dig att komma igång med Microsoft 365 Copilot?

Vi är redo att hjälpa dig med din AI-resa.