Gå direkte til indhold

Microsoft Copilot i Word

lästid I minuter: 2

Om du arbetar frekvent med Word vet du säkert hur tidskrävande och ibland tråkigt det kan vara att sammanställa omfattande dokument. Att formatera text, skapa tabeller, använda olika typsnitt och mycket annat kan vara en utmaning. Ibland kanske du till och med känner dig osäker på var du ska börja eller hur du ska fortsätta. För att underlätta detta har Microsoft introducerat Microsoft Copilot i Word.

Ett nytt sätt att skriva snabbare och bättre

Microsoft Copilot är en AI-driven skrivassistent som kan generera relevant text av hög kvalitet baserat på din input. Du kan använda Microsoft Copilot för att skriva allt från mejl och rapporter till blogginlägg och essäer. Allt du behöver göra att skriva några få ord eller meningar så föreslår Microsoft Copilot resten av texten för dig. Du kan godkänna, avvisa eller redigera förslagen som du önskar.

Microsoft Copilot är inte bara ett simpelt verktyg för automatisk ifyllning av text. Det är ett smart och anpassningsbart system som lär sig ditt sätt att skriva på samt dina preferenser och mål. Det kan också förstå kontexten och syftet med det du skriver och ge förslag som passar din målgrupp och ton. Microsoft Copilot kan också hjälpa dig att undvika grammatik- och stavfel, förbättra ditt ordförråd och din meningsbyggnad samt lägga till hänvisningar och citat där det behövs.

Copilot_Word

Microsoft Copilot är utformat för att förbättra ditt skrivande, inte ersätta det. Du har hela tiden kontroll över din text och du kan alltid redigera eller radera förslagen om de inte motsvarar dina förväntningar. Microsoft Copilot är inte avsedd att skriva åt dig, utan tillsammans med dig. Det är en samarbetspartner som kan hjälpa dig att uttrycka dina idéer mer effektivt.

(Juli 2023) – Microsoft Copilot är för närvarande tillgänglig som en testversion för utvalda användare som har registrerat sig som testare. Microsoft Copilot kommer att lanseras officiellt senare i år (2023) som en del av Microsoft 365-paketet. Du kan läsa mer om presentationen från Microsoft här.

Microsoft Copilot är en revolutionerande funktion som kan förändra sättet du skriver på. Oavsett om du är student, skriver i arbetet eller är hobbyförfattare kan Microsoft Copilot hjälpa dig att spara tid, förbättra dina färdigheter och frigöra din kreativitet. Prova redan i dag och se själv hur Microsoft Copilot kan göra skrivandet lättare och roligare.

Se och upplev Copilot (Video)

Microsoft 365 Copilot

 

  Microsoft Copilot i Word

Att skriva är en färdighet som kräver kreativitet och precision. Men ibland kan skrivandet vara en utmaning. Läs mer

 

  Microsoft Copilot i Excel

Automatisera din dataanalys. Om du brukar använda Excel vet du hur oinspirerande och tidskrävande det kan vara. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i Outlook

E-post är ett av de vanligaste sätten att kommunicera på, men det kan också vara ett av de mest utmanande. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i PowerPoint

Ett nytt sätt att hålla presentationer på | Om du brukar använda PowerPoint vet du hur svårt det är att skapa en bra presentation. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i Teams

Ett nytt verktyg för samarbete | Har du någonsin deltagit i ett Teams-möte där du kände dig disträ och förvirrad? Läs mer

 

 Microsoft 365 Copilot: Så fungerar det

Hur fungerar Copilot? Vad gör den som inte andra assistenter gör? Och hur kan man använda den för att öka sin produktivitet och kreativitet? Läs mer

 

Få ut mer av din Microsoft 365 investering.

Kontakta oss!