Gå direkte til indhold

Microsoft Copilot i PowerPoint

lästid I minuter: 2

Om du använder PowerPoint ofta vet du hur utmanande det kan vara att skapa engagerande och effektiva presentationer. Du måste tänka på innehåll, design, övergångar, animeringar och mycket mer. Du måste också se till att presentationen är tydlig, sammanhängande och lämpad för syftet.

Microsoft Copilot i PowerPoint är ett nytt sätt att skapa presentationer på

 

 Tänk om du hade ett verktyg som kunde hjälpa dig med alla de här aspekterna av att skapa en presentation? Ett verktyg som kunde föreslå idéer, mallar, layout, bilder, diagram och animeringar baserat på ditt ämne och din målgrupp? Ett verktyg som dessutom kunde kontrollera grammatik, stavfel och stilnivå och ge dig feedback på hur du kan förbättra din presentation?

Det är precis det Microsoft Copilot i PowerPoint handlar om. Microsoft Copilot är en ny funktion som använder artificiell intelligens (AI) för att hjälpa dig att skapa presentationer. Den fungerar som en intelligent assistent som kan generera innehåll och designförslag till dina PowerPoint-bilder baserat på din input.

Copilot_PowerPoint3

 

Hur det fungerar?

Det är enkelt. Du behöver bara skriva eller säga några få ord eller meningar om vad du vill att presentationen ska handla om, så skapar Microsoft Copilot en bild med relevant innehåll och passande designelement. Sedan kan du redigera, radera eller godkänna förslagen som du önskar. Du kan också be Microsoft Copilot om fler förslag eller specifika typer av förslag, som bilder, diagram eller animeringar.

Microsoft Copilot kan också hjälpa dig att bli bättre på att hålla bättre presentationer genom att ge dig tips och feedback på ditt framförande, tonläge och tempo. Den kan också hjälpa dig att öva på din presentation och spela in den så att du kan gå igenom den vid ett senare tillfälle.

Microsoft Copilot i PowerPoint är ett användbart verktyg för alla som vill ha en snabbare, smidigare och bättre metod för att skapa presentationer. Den kan hjälpa dig att spara tid, bli mer kreativ och förbättra dina kommunikationsfärdigheter. Den kan också hjälpa dig att imponera på dina åhörare med fantastiska och proffsiga presentationer.

Microsoft Copilot i PowerPoint är fortfarande under utveckling, vilket kan göra att den kanske inte fungerar perfekt i alla situationer. Microsoft Copilot i PowerPoint är för närvarande tillgänglig som en förhandsversion för utvalda användare av Microsoft 365. Microsoft Copilot kommer att lanseras officiellt senare i år (2023) som en del av Microsoft 365-paketet. Du kan läsa mer om presentationen från Microsoft här.

Se och upplev Copilot i PowerPoint (Video)

 

Microsoft 365 Copilot

 

  Microsoft Copilot i Word

Att skriva är en färdighet som kräver kreativitet och precision. Men ibland kan skrivandet vara en utmaning. Läs mer

 

  Microsoft Copilot i Excel

Automatisera din dataanalys. Om du brukar använda Excel vet du hur oinspirerande och tidskrävande det kan vara. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i Outlook

E-post är ett av de vanligaste sätten att kommunicera på, men det kan också vara ett av de mest utmanande. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i PowerPoint

Ett nytt sätt att hålla presentationer på | Om du brukar använda PowerPoint vet du hur svårt det är att skapa en bra presentation. Läs mer

 

 Microsoft Copilot i Teams

Ett nytt verktyg för samarbete | Har du någonsin deltagit i ett Teams-möte där du kände dig disträ och förvirrad? Läs mer

 

 Microsoft 365 Copilot: Så fungerar det

Hur fungerar Copilot? Vad gör den som inte andra assistenter gör? Och hur kan man använda den för att öka sin produktivitet och kreativitet? Läs mer

 

Vill du veta vad vi konkret kan göra för dig?