Gå direkte til indhold

AddPro blir itm8 – din digitala kompass

lästid I minuter: 1

I ett snabbt föränderligt tekniklandskap vill vi erbjuda mer specialiserade kunskapsområden som ännu bättre svarar upp mot våra kunders totala IT-behov. AddPro blir därför itm8, så att vi tillsammans med de andra bolagen i koncernen kan förverkliga en gemensam vision: Att bli kundernas digitala kompass. 

I framtiden kommer vi att arbeta från fyra specialiserade divisioner som kan förse er med ett marknadsledande utbud av IT-tjänster och specialister: 

  • Cloud & infrastructure
  • Digital transformation
  • Application services
  • Cybersecurity

”Vi tror att om vi kommer närmare varandra inom itm8 kan vi också komma närmare våra kunder. En sammanhållning som är avgörande för att skapa värdefulla lösningar för våra kunder”, säger Henrik Kastbjerg, VD på itm8. 

”Våra kunder och medarbetare agerar i en snabbt föränderlig miljö som ställer höga krav på både individen och kollektivet. Vår -och våra kunders förmåga att agera är många gånger avgörande för våra kunders verksamheter och då är det helt avgörande för dem att vi kan agerande med all vår samlade kompetens på ett effektivt och transparent sätt och det är det som är en av drivkrafterna bakom vår nya strategi”, säger Nicklas Persson, Executive Partner & Sverigechef itm8 Sweden


Resan mot ett varumärke startar den 15 november 2023 
AddPro ger sig därmed ut på en ny spännande resa, där AddPro från och med idag blir en synlig del av itm