Gå direkte til indhold

Sveriges Trafikskolors Riksförbund

lästid I minuter: 1

Utveckling av komplett verksamhetssystem för 800 trafikskolor med tillhörande iPad-applikation i bilarna. Alla 150.000 elever har tillgång till en elevportal med det senaste inom E-learning och Gamefication.

art-markiv-zam1sdicgxc-unsplash-scaled

Utöver detta så har STR 6 centrala webbplatser och 400 lokala webbplatser.

aSTRa WEB är STR’s, Sveriges Trafikskolors Riksförbunds, verksamhetssystem som används av 800 trafikskolor och 4000 trafiklärare över hela landet. Utgångspunkten har varit att skapa ett aSTRa som utnyttjar de möjligheter som en molnlösning ger, vilket underlättar och effektiviserar för trafikskolan och på så sätt ge er mer tid för de 150.000 eleverna och utbildningarna. Målsättningen har varit minimera moment som krävs för att utföra de vanligaste rutinerna.

Elevcentralen Premium är den plats där elever, lärare och föräldrar kan samarbeta och hur utbildningen fortskrider. Elevcentralen Premium är en utbildningsportal med det senaste inom E-learning och Gamefication. Här kan du såklart boka, köpa och betala lektioner.
Läs mer på http://www.korkort.nu/premium

Teknikvalet är en helt renodlad Microsoft plattform med ASP .Net MVC, Ajax, EPiServer och SQL Server. Med SQL Server fick STR Service ett utmärkt stöd får multi-tennant och därmed möjlighet att låta många kunder dela databas på ett säkert och effektivt sätt. Behovet av att kunna vidareutveckla och förändra aSTRa med nya funktioner och för fler klienttyper kunde mötas med ASP. Net MVC. Ajax och jQuery används för att göra användargränssnittet så snabbt och effektivt som möjligt.

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?