Gå direkte til indhold

Filmstaden

lästid I minuter: 2

I över 18 år har Filmstaden använt sig av AddPro som samarbetspartner för kassor, biljettautomater och allt som hör till. Deras kompetens och tillgänglighet är några av de anledningar att Filmstaden valt att samarbeta med AddPro under så lång tid.

filmstaden-1

Hög kompetens och tillgänglighet är nyckeln till långt partnerskap

Med drygt 40 egna biografer i hela Sverige och Norge är Filmstaden den ledande biografkedjan i landet. Filmstaden stöttar ytterligare 50-talet biografer runt om i Sverige med drift av biljettförsäljningssystem. Det är Filmstaden som sätter standarden för vad som är en riktigt bra bioupplevelse – men inte bara i salongen. Även kassasystemen i förbutiken och biljettautomaterna måste vara de bästa och fungera som de ska. AddPro ser till att Filmstaden alltid har de bästa tekniska lösningarna för dem – och för de andra aktörerna på marknaden som även de använder sig av Filmstadens system.

"– AddPro har verkligen vårt förtroende som partner inom kassor och biljettautomater. Innan vi hade dem som partner spenderade vi mycket tid på mässor och liknande för att hitta rätt lösningar, men nu sköter AddPro det åt oss. De håller oss uppdaterade på vad som är nytt och vad som skulle passa om vi vill göra en förändring"

säger Johan Rofors.

 

Professionell utrustning skapar kundvärde

Bland annat var AddPro drivande i att utveckla Filmstadens nya specialtillverkade biljettautomater – Biomaterna – för ett par år sedan. Från ax till limpa arbetade AddPro med en hel rad leverantörer för att ta fram allt från plåtskåpet till inkråmet och hårdvaran, vilket besparade Filmstaden mycket tid och resurser. Projektet blev väldigt framgångsrikt och det är sällan det är några problem med Biomaterna som inte kan ordnas snabbt, tack vare AddPros Sverige-täckande organisation.

"– Våra slutanvändare, biobesökarna, får en bättre kundupplevelse genom att allt fungerar bra och professionellt när de besöker någon av våra biografer. Detta kundvärde skapas av att AddPro alltid finns tillgängliga med snabba reparationer och ersättningsutrustning. Det är sällan man kommer till en biograf och det sitter en ”ur funktion”-skylt på en biomat – ett tecken på att AddPro gör ett riktigt bra jobb och att de hjälpa oss välja rätt utrustning från början"

säger Johan Rofors.

 

”Vårt samarbete med AddPro är så mycket mer än en vanlig kund-leverantör-relation. Detta är ett partnerskap.”

Johan Rofors, Head of Service Delivery, Filmstaden.

 

Premiumleverans med hög prisvärdhet

Eftersom Filmstaden finns utspridda över hela Sverige och sammanlagt har  hundratals kassor på sina biografer är det viktigt för dem att ha en partner som även de kan agera i hela landet. AddPro lagerför reservdelar och ersättningsutrustning över hela Sverige för att på kort tid kunna rycka in om något inte fungerar. Ytterligare en anledning till att Filmstaden har använt AddPro som partner under så många år är den höga kompetens som finns i företaget – och att de är prisvärda.

 

"– Med andra leverantörer kan man förledas att välja billigare lösningar som är sämre i längden. AddPro ser till att vi har namnkunniga premiumlösningar som är perfekta för ändamålet och till överenskommen prisbild.  När det behövs är det lätt att få tag på specialistkompetens inom AddPro, vilket vi verkligen uppskattar. AddPro som partner ser till att vi inte behöver lägga mer tid på detta verksamhetsområde än vad vi måste"

avslutar Johan Rofors.

 

Ska vi träffas och prata om vad vi konkret kan göra för dig?