Gå direkte til indhold

Emineo är nu en del av itm8

Vi blir en itm8 – din digitala kompass!

Emineo och itm8s 12 andra företag går samman och blir ett itm8. Tillsammans ska vi säkerställa bästa möjliga tjänster inom digital transformation och säkerhet.

I ett snabbt föränderligt teknologiskt landskap vill vi erbjuda mer specialiserade kunskapsområden som bättre omfattar våra kunders totala IT-behov. Emineo blir därför itm8, så att vi tillsammans med övriga företag i itm8-gruppen kan förverkliga en gemensam vision framåt: Att bli kundernas digitala kompass.

Tidigare Emineo, nu itm8, kan fortfarande hittas på följande platser

Stockholm
Karlsbodavägen 41
168 67 Bromma

Support som tidigare Emineo-kund

Du kommer att fortsätta att få stöd från din vanliga supportpersonal. Den allmänna kontaktinformationen på Emineo och kontaktvägar och telefonnummer är fortsatt desamma.

Vem var och är Emineo?

Emineo är och var ett svenskt IT-konsultföretag som tillhandahåller specialister inom drift, utveckling och rådgivning till ditt företag. Vi är specialister på databaser, mest kända för vår Oracle-kompetens, men vi är först och främst människor. Människor med olika färdigheter och sätt att göra saker på. Och vi har en sak gemensamt: ambitionen att göra en affärsskillnad med IT för varje kund.

För oss börjar det inte med IT. Det börjar med kemi. Och med tillit och trovärdighet. Det är förutsättningen för ett samarbete som är värt att bygga vidare på. Därför sätter vi alltid direkt och ärlig dialog över allt annat.

Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska ha svar på dina frågor – omgående och av den som har kompetensen. Inga formella hierarkier. Och inga tunga processer.
Du bara ringer.

Sunt förnuft är vår utgångspunkt. Vi tänker noga utan att överteoretisera. Teorin får aldrig bli ett hinder för att saker ska hända i praktiken. Vi gör det enkelt att samarbeta med oss. Och det är lätt att få den operativa lösningen som gör skillnad för ditt företag. Vi fortsätter att leverera tjänster och konsulter i världsklass och nu med Nordisk Excellence.

Managed Services – Powerhouse of Databases

Vår Managed Services-avdelning kan hjälpa till med allt från drift, hosting och molnlösningar till att övervaka dina databaser, så att du kan känna dig lugn.

Konsulttjänster

Vi vågar påstå att våra konsulttjänster inkluderar några av Sveriges och Danmarks duktigaste IT-konsulter och specialister inom databaser, drift, utveckling och rådgivning. Du kan få tillgång till de IT-kompetenser du behöver i ditt projekt.

IT-driftstjänster i en klass för sig

Även om vi har båda fötterna på jorden skäms vi inte för att säga: Vi är skickliga när det kommer till att driva databaser, servrar, plattformar och applikationer. Vi är specialister på flera plattformar och behärskar olika tekniker som t.ex. Oracle, Microsoft, PostgreSQL och sql-utveckling. Vi är nu en” itm8” full ut – det ger dig som kund nya och ännu bättre alternativ och möjligheter! Som ett enhetligt itm8 kan vi nu täcka i stort sett allt inom företagets IT. Ska vi prata om framtidens möjligheter? .

Ett itm8 - en ny och bättre möjlighet!

Som ett samlat team kan vi nu täcka stort sett allt inom företags-IT. Så låt oss ta en diskussion om framtidens möjligheter?"